Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
984421
Üdvözöljük Vendég    

Mérkőzések, a bajnokság folyamata...

2015-16-os ÉVAD

Az idei bajnokság, az elmúlt évadban elért helyezések, a BERGER táblázat szerint lett kiosztva. (1-6 , 2-5 , 3-4 , s-így tovább)

B-CSOPORT !

A túr és retúr normálisan folyik, egyszer saját jégen és egyszer meghívottként játszunk.

A harmadik túrban megegyezés szerint kell eljárni, vagyis : lehet közösen is fizetni a jeget, de ha nem tud kiegyezni a két csapat, akkor azt a szabályt alkalmazzuk, hogy az a csapat aki utazik a másiknak a jegére, annak nem kell fizessen (ez inkább azoknak, akik Szeredából Brassóba, vagy Sepsiről Szeredába vagy Karcfalvára utaznak), de javaslom, hogy egyezzen ki a két csapat , hogy kinek a jegén játszódik az adott(kiírt) mérkőzés !.. Remélem sikerül mindenkinek megoldania a problémáját a másik csapattal !

Aki nem értené a lényeget a harmadik túrt illetően, akkor csengessen meg, de ne vita után, hanem azelőtt.. Köszönöm a megértést .

(még egy annyi, hogy ha a kiírt mérkőzések nem találják valamelyik soron következő meghívó vagy meghívott időbeosztását, vagy valamiben ütközik bármi, akkor közös megegyezéssel át lehet tenni a mérkőzést a másik csapat jégidejére, de nagyon fontos , hogy a kíírt mérkőzés az adott héten játszódjon le, hogy ne legyenek megint problémák ebből adódóan )

Az A-csoportnak 4 tur lesz. Mindez 12 mérkőzést eredményez minden csapatnak. Ezen mérkőzés sorozat után, amely ranglista feláll, (1-2-3-4. hely) az szerint lesz(lehetséges) egy Play-Off sorozat,(1-2. helyezett az első helyért, 3-4. helyezettek a 3. helyért)...  később eldöntődik egy gyűlésen, hogy hány mérkőzést játszanak a Play Off-ban a csapatok...

   Az A csoport mérkőzésein lehetséges a golf lövés (sut lövés) de csak abban az esetben, ha beleegyezik mindkét csapat a mérkőzés elején, ha nem akarja valamelyik csapat, akkor a NEM a döntés.

Ugyancsak az A csoportban lehetséges egy egy olyan játékos akit visszaigazolt a SportKlub emberhiány miatt, a Goldennél , hogy védjen Csíszér, a Kakasoknál hogy játszodjon Tankó,  a Fortunatonál Kertész, a Küküllőnél még nem tudni...
Természetesen csak olyan játszhat aki megfelel a szabályzatnak, aki már játszott esetleg az EFAJL-ban, vagy lejárt a MOL-os profi után a 2 éve, vagy a "Farmos" után az 1 éve, na de ezt már tudjuk, aki mégsem, akkor hívjatok....

Egyébként a Dánfalvi HC egyedüli csapat aki tisztességesen végigjátszotta a tavalyi évadot elejétől a végéig és sajnálatos módon pont Ők léptek ki az idei bajnokságból, nem értettek egyet bizonyos dolgokkal, amiben részben igazuk is volt, de sajnos ha nekifogunk igazságot teremteni, akkor szerre mindenkinek igaza lehet és sosem dől el , hogy mi is az igazság lényegében...

Sajnos mivel, hogy az igazság mindig középen van, az idei évad most így fog zajlani.   

Az 5 csapatból egy csapat nem értett egyet ezen döntéssel, de meg van adva neki az esély, hogy elfogadja, ha nem, akkor a következő évadban majd újra jelentkezhet, meghallgathatja újra feltételeinket és dönthet , hogy játszik vagy nem. !


(Sok sikert, jó játékot, GYŐZZÖN A JOBB !!!
MEGKÉREK MINDENKIT, HOGY ALKALMAZZÁTOK A FAIR PLAY & RESPECT ! - mottónkat!

 

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva