Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
984381
Üdvözöljük Vendég    

Január 10 - Az "alapszakasz" utáni gyűlés eredménye : ...

A gyűlésben résztvett csapatok és képviselőik :

    Golden - Antal Gabi

  Kakasok - Póra Robi, Matyus

Ferguszon - Szilárd , Ábrahám

 Udvarhely - Tódor Attila

   Dánfalva - Márton Szabi

  Fortunato - Tarcsi Bandi

A csapatvezetők által megsszavazott részletek.

Az alábbiak csak az A csoportra vonatkoznak !

1 .   A tur-retur 0(nulla) pontról indul

2 .  

a.  Minden csapat, minden alkalommal a következő hét mérkőzéseinek időpontjait el kell juttassa mailen, telefonon, vagy sms-ben a liga vezetőjéhez, hogy lehessen kitenni a pontos órát, hogy a meghívott csapat láthassa és ne legyen az, hogy nem tudta, vagy nem értette.

b. Ha valamely csapat tudja már előre, hogy a következő heti mérkőzésén nem tud ott lenni, akkor értesítenie kell a meghívandó csapat vezetőjét, hogy előrehozná a mérkőzést egy héttel,.. Ha valamilyen okból nem tudnak egyeztetni a két csapat vezetője, akkor a kitűzött hét után való hétre lehet halasztani a mérkőzést, de azon héten kötelezően le kell játszani, péntek estig, 23:00 óráig, mert ha nem, akkor a meghívott csapat meg nem jelenés miatt 0-5 arányban elveszítí a mérkőzés.(fellebbezés, újratárgyalás nem lehetséges)...            Meg kell próbálni toleránsan kezelni a kitűzött mérkőzéseknek  az időpontjait és nem kibúvókat keresni alóla, mert végül kellemetlenségek történhetnek belőle(pl: elvesztett mérkőzés)

c. Bármely csapatból, ha hiányzik 1-2 játékos, attól még kötelező lejátszani a kitűzött mérkőzést,.. csak olyan esetben lehet halasztani vagy előrehozni mérkőzést, hogy ha 3-4 vagy több fontos" játékos nem tud részt venni a mérkőzésen, bajnoki mérkőzések miatt(edzők, csapatkísérők, gyúrók, stb - ezt a helyzetet mindenki ismeri), VAGY ! - ha bármiféle más rendezvény jön közbe a kitűzött mérkőzés időpontjára !

3 .

Ha Szeredában idő előtt, a bajnokság lejárata előtt leolvasztanák a jeget, akkor a Szeredai csarnokban való csapatok vagy Karcfalván, vagy Gyergyóban kell keressenek jégidőt, esetleg a Liga Vezetőségéhez fordulhatnak IDŐBEN !... Ha nem szervezik a szervező csapatok a mérkőzést, a Szabályzat szerint átadhatják a meghívottnak, de keresni kell időpontot, mert ha nem fennáll a mérkőzés elvesztése valamelyik csapatnak !

4 .

A mérkőzést szervező csapat kell biztosítsa a bírót, akit a két csapat közösen fizet, de a meghívott csapat is vihet magával bírót, viszont azt Ő fizeti !

Bírók :

Patesz, Löpi, Ata, Jimmy, Vici, Szipi, Tepi(kakasok), Geréd A., Karda (Karcfalva), Tarcsi. A bírók saját döntésükből mennek a mérkőzésekre,  

5 . A "sutt lövés"(golf lövés) megengedett a Play Off(tur-retur) ideje alatt az A csoportban ! Ha esetleges problémák adódnak ezen szabály alkalmazása miatt, az adott mérkőzésen is visszaállítható eredeti formába a mérkőzés bírója által ! Megengedett, de nem kötelező !

6 . A mérkőzések utolsó 1 (egy ) perce megállított idővel fog történni, az esetleges időhúzások elkerülése miatt !

Továbbá is nagyon fontos lesz, hogy a bírókkal senki ne foglalkozzon, verbálisan se bántsák, mert bármely bíró fel van hatalmazva, hogy játékosokat letiltson, akár több mérkőzésre is !

A gyűlésben elhangzottak lettek felvezetve, minden résztvevő aláírta a jegyzőkönyvet csapata nevében.

Bármely törvény felülírható ha szükséges !

A második, a B értékcsoportban nem lesznek változások, minden megy tovább, ahogyan eddig, tur-retur 5+5 mérkőzés !

Jó játékot mindenkinek !

Fair Play & RESPECT !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva