Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
984420
Üdvözöljük Vendég    

Az "Iszlay" téma

2014 november 11 (Autósport-Kakasok)

Tehát,

A Szabályzat értelmében, akkor játszhat egy junior játékos az EFAJ Ligában, ha van szülői engedélye erre és nem játszott még soha felnőtt bajnoki mérkőzésen.
A felnőtt kategóriát akkor éri el, amiután felnőtt bajnoki mérkőzésen jégre lépett egy olyan csapatnál, amely kategória nem fér bele az EFAJL Szabályzatába !

Az elmúlt szezonban is volt egy olyan esetünk, amikor Gergely és Tankó játszottak a Csíki Kupán, de még nem játszottak a román bajnokságban, így utána még játszhattak az Efajl mérkőzésein... Amint tudjuk alig, hogy elkezdték a mérkőzéseket a felső ligában, be is fejezték rövidesen, de nem térhettek vissza az Efajl-hoz, csak a következő évad elejétől, mert a Szabályzat azt írja, hogy ha már le voltál igazolva az Efajl-ban, akkor ha egyetlen mérkőzést játszol felsőbb Ligákban, akkor a teljes évadot ki kell hagynod de a következő évad kezdetével folytathatod ahol abbahagytad... Ha még nem voltál leigazolva az Efajl-ba, akkor várnod kell a Szabályzatnak megfelelően a kiszabott időt !

Egyébként aki volt gyűlésekben az mind kell emlékezzen, hogy ezeket a dolgokat megbeszéltük, túltárgyaltuk.

Nagyon fontos, hogy legyünk toleránsak egymással, ne feledjük, hogy szórakozni járunk és nem kap senki semmi anyagi juttatást a mérkőzésekből.

Hogy rosszul esik mindenkinek, amikor kikap az természetes, de nem szabad kivinni a jégen ért bántalmakat, mert csak harag lesz belőle, ami nem éri meg !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva