Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
984422
Üdvözöljük Vendég    

Autosport - Golden Time : - végkifejlet, büntetések :

Egy picit hosszabb tárgyalás után a következőt döntötte a bizottság :

  Miklós István 9 fordulót kapott, ami azt jelenti, hogy a "tur" szakaszban nem vehet részt egyetlen mérkőzésen sem az EFAJ Liga rendezésében , + utolsó figyelmeztetés !

- A magyarázat a tiltás súlyosságát illetően : - Nem a jégen tartózkodott amikor az incidens történt, hanem a cserepadról ment be és ütötte meg az Autosport játékosát, ami azt jelenti, hogy nem volt köze, nem volt érintett a dologban, max. csak úgy mint csapattárs, így kívülállóként keveredett bele, ami komolyabban büntetendő !

  Miklós Ferencz 5 fordulót kapott, hátulról bottal való ütésért, ami veszélyes támadásnak minősül és egyben olyan figyelmeztetésben részesül, hogy a következő ehhez hasonló sportszerűtlen támadásáért vagy verekedés szándékért végleges kitiltást kaphat a Liga bajnokságából.

   - továbbá : - a Golden Time csapata pénzbírságot kap ezen incidens elkövetéséért, a nem tiszta és a Fair Play játék be nem tartásáért, amely pénzösszeget a bizottság 200 RON értékben állapított meg .

                 - az Autosport csapatának is pénzbírságot itélt meg a bizottság 100 RON  értékben, ugyancsak a nem Fair Play játékmódért, mert ugyan, ők voltak az úgymond "szenvedő alany", de az incidens indító oka az tőlük ered és a provokáció is mindkét irányból egyforma volt, nemcsak a Golden Time csapata felől érkezett.

     Az elbírálás végleges, mindkét csapat akkor folytathatja a bajnokságot ha a pénzbírságot rendezték a Liga felé.

    Megkérünk minden csapatot, játékost, hogy igyekezzetek betartani a szabályzatot, hogy ne legyenek ilyenféle incidensek, mert ezek rossz fényt vetnek a Liga tisztaságára és a mottónkra, a "Fair Play & Respect"-re

Köszönöm a megértést a többi sporttárstól, ne itélkezzünk elfogultan, bárki keveredhet, akár akaratlanul is ilyesféle helyzetekbe, inkább próbáljunk meg józanésszel gondolkodni mielőtt behúznánk egyet valamelyik sporttársunknak.

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva