Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
984451
Üdvözöljük Vendég    

Autosport vs Golden Time

Komolyabb szabálysértések .............

Sajnálatos módon egy kissebb ütközésből (Alexe és Szabó I. között) elég nagy balhé született, az amúgy sem nagyon rokonszenvező két csapat között, ahol Alexe nekinyomta Szabó Istit a palánknak, amiből igazából nem született volna semmi más, csak Alexenek egy 2 perces kiállítás, de Miklós F. hirtelen felindultsággal hátulról, bottal, leütötte Alexet, aki mégcsak észhez sem tért és beinkasszált egy hatalmas pofont Miklós I.-tól aki a cserepadról igyekezett be , hogy megvédje csapattársait.
Miklós F.-nek még hagyján, hogy odaütött Alexenek, (igaz hátulról és bottal), mert Ő legalább a jégen tartózkodott a balhé pillanatában, de Miklós I. a cserepadról érkezve akart igazságot osztani, ami elég súlyos szabálytalanság, főleg amatőr rendezvényeken.

A két játékos letiltását 24 órán belül megtárgyalja a Fegyelmi Bizottság és utána felíródik a Hírekbe !

 

ui.: Elég szomorú a történet, mert igazából egy szép, kemény és színvonalas mérkőzés lehetett volna.... sajnos ha még ilyen fordul elő, akár komolyabb tiltások is történhetnek...

Vigyáznunk kell arra amit felépítettünk, nem engedhetünk meg ilyen szintű szabálytalanságokat, mert a bajnokság róvására is mehet akár !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva