Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
993042
Üdvözöljük Vendég    

All Stars Game" és Zárobuli - GÁLA

2012-13 szezon

Az All Stars Game" 4-3 - ra végződött a Párosok" csapata javára. Érdekes és fordulatos mérkőzés volt, a Páratlanok" csapata az utolsó félidő közepéig vezettek 3-1-re de sikerült a Párosoknak kiegyenlíteniük, így a mérkőzés rendes időben 3-3-ra fejeződött és ezt, ahogyan szokott lenni ilyen esetben a büntető lövések döntik el, mert hosszabbításra nem volt elegendő idő a jégcsarnok programja miatt.

A mérkőzést követően az Efaj Liga a Flash"-vendéglőben  rendezte meg a Díjkiosztó Gálát és egyben az évzáró bulit, ami nagyon jóra sikeredett . Bánhatják akik nem vettek részt vagy nem tudtak ott lenni, mert nagyon jó hangulatú bulira sikeredett a rendezvény.

Számos díj lett kiosztva : részvételi díjak, érmek, külön díjak, ami pedig a különdíjakat illeti, volt egy különleges extra különdíj :-4 Magyar Válogatott hokimez(Sofron, Palkovics, Ladányi és Nagy Gergő) , amit a Magyar Jégkorong Szövetség ajánlott fel, amely díjakat Dr. Zigmond Barna Pál a csíkszeredai konzulátus magyar főkonzulja adott át a Liga játékosaiból 4 játékosnak : - Tarcsi Bandi (OldBoys KüKüLLő), Incze Béla (ProHoki), Kosztarab Levente (Sepsiszentgyörgy kapusa), André László (Autosport csapata, a Bajnok csapat vezetó-ügyintézője) -

A rendezvény befejeztével lezárult a Liga bajnoksága is egyben.

A következő, 2013-14-es idény októberben kezdődik.

 

 Köszönöm szépen azoknak a játékosoknak és párjaiknak akik megtisztelték a rendezvényt jelenlétükkel, reménykedjünk, hogy a jövőben többen leszünk és színvonalasabb rendezvényt tudunk csinálni !

Üdvözlettel, tisztelettel Tarcsi Bandi !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva