Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
991150
Üdvözöljük Vendég    

KüKüLLő-Golden 4-3

nnnnnnnna,.... még egy Csoda !?

Érdekesre sikerült a KüKüLLő - Golden találkozása,... A mérkőzés első felének a közepéig szinte nem is volt nagyobb helyzet egyik csapatnak sem, simán pörögtek az események. Egy ellentámadást követően, TBandi meglépett  balszélen és a kapuralövés helyett átadta Kercsónak a korongot, aki kihasználva azt, hogy a kapus kilépet a lövés felé, amit TBandi szándékozott megejteni, beütötte az üresen hagyott kapu jobbfelébe... Mindezt követően mindkét csapat felpörgött és a dús események közepette Sógi, a KüKüLLő játékosa egy újabb ellentámadás közben a cselezés közben elveszítette a korongot, ami szerencséjére Karda ütőjén landolt és ezt kihasználva értékesítette is egy találattal, ami 2-0 jelentett az udvarhelyieknek... ezt követte a két harmad közötti 3 perces szünet...

Ezt a szünetet kihasználva egy kis tanácskozás után a Goldenesek úgy döntöttek, hogy ez így nem lesz jó , támadni kell, mert bajok lesznek és a Miklós Laci-Balla duó kétszer talált a KüKüLLősök kapujába. Ezt követően Sógi a Golden harmadában addig hurcolta a korongot magával, hogy már 3-an támadtak rá és itt Sprenc volt az eredményes, aki az ellopott korongot kidobta Antal Gabinak, aki egyedül ellépett és be is ütötte, így ezzel a gyors gólzáporral az eredmény 0-2-ről megfordult 3-2-re a Goldenesek javára.

Ekkor kiborult a bili TBandinál, összeveszett Sógival, aki idegességében elment és levetkőzött. Ezután egy TBandi Kercsó ellentámadást követően az első gól sablonjára szinte sikerült mégegyszer megcsinálni a cselt a duónak, de a tapasztalt Csíszért nem lehet 2x ugyanúgy átverni, így elkapta a korongot mielőtt az a hálóba ért volna.

Ezt a támadást követően a Golden harmadában volt a bedobás. A bulihoz Kercsó állt akinek sikerült a korongot kivenni, ami épp TBandi ütőjére került, onnan a kapuvasra meg a hálóba érkezett és ezzel a találattal kiegyenlítettek a küküllősök.

Ezután egy Golden sorozat következett, ami a KüKüLLősök harmadba préselését jelentette.. Alig-alig úszták meg, de Lakatos, a KüKüLLős kapus állta a sarat és a sorozatos korongkidobálás közepette, amikor épp készült Csíszér a cserepad felé, hogy helyette még egy goldenes játékos a jégre léphessen, sikerült TBandinak a korongot megszereznie, amit megpróbált egyből az üres kapura lőni, de Csíszér már útban volt vissza a kapufelé és belecsúszott a korong útjába, de pechjére a korong lepattant róla, vissza a TBandi ütőjére és a becsúszás is túl hosszúra sikeredett, így már nem ért vissza a kapuba és TBandi az üres kapuba üthette be a korongot, amivel 4-3-as arányban újra átvették a vezetést a KüKüLLősök

Erre a Goldenesek Lupujánál borult ki a bili és amiután a kapuvason szétverte a saját ütőjét elviharzott az öltözőbe...

Ezen akció után még maradt a játékidőből 4 perc, amit az Udvarhelyiek úgy használtak ki, hogy a Goldennek nem engedték, hogy kialakítsák a helyzeteket, mindezt a két harmadvonal közé kiállással, így rákényszerültek, hogy a KüKüLLős védelmen átdobják a korongot, hogy úgy juthassanak a harmadba, de a hátul maradt hátvédek kidobálták a korongokat és így el is fogyott az a kevés hátralévő 4 perc is, igy megmaradt a 4-3-as végeredmény a KüKüLLősök javára.

Amit eddig is szoktunk mondani, ettől szép a hoki, mert akármi is történhet, ha egy csapatnak jó a taktikája, meg van mindezek mellé még egy kis szerencséje is és tapasztalata, akkor egy gyengébb csapat is megverhet egy nálánál jóval erősebb csapatot is akár.

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva