Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
991164
Üdvözöljük Vendég    

2011-12-es szezon II. része, tur és retur

Az alapszakasz után.....

 

 - Az alapszakaszt követően a Liga bajnoksága kétfelé válik, A és B csoportra.

 - Az elvállás a pontok szerint történik meg, az első 5 és a második 5 csapat.

 - Mindkét csoportban lesz tur és retur és ezen mérkőzéseken összegyűjtött pontok alapján fog összejönni a végleges csapat ranglista.

 - Az alapszakaszból a helyezések szerint, az elért pontok mennyisége arányában, az első csapat visz 4 pontot magával, a második 3 pontot a harmadik 2 pontot...stb...igy csökkenő sorrendben.. Az hatodik helyezett lesz a második(B) értékcsoportnak az első helyezettje és ugyanúgy mint az első csoportban eloszlanak a pontok 4-től lefele csökkenő sorrendben.

 - Ha lejárt a tur és a retur, akkor az összegyűjtött pontok arányában lesznek megállapítva a végleges helyezések.

 - Ha pl az első helyre azonos pontarányt ér el két csapat, akkor abban az esetben az alapszakaszban elért direkt meccset vesszük alapul.

Példa:

 - Ha az X csapat kikap az Y csapattól mindkét alkalomml a tur és a retur ideje alatt és mégis a körbeverések következtében azonos pontokat érnek el, akkor az X csapat, ha megynyerte az alapszakaszban a mérkőzését, akkor is ő lesz az Y csapattal szemben a jobbik !

 - Mindezt a Liga gyülésén összegyült csapatok vezetői zsavazták meg kivételesen az idei szezonra !

 - Mindkét csoportban, a végén, díjazva lesz az első, második és harmadik helyezett érmekkel és kupával, de ezt majd a bajnokság vége felé még részletesebben kifejtjük...

 - Vannak ötletek és érdekességek még a bajnokság végére, de ezeket is majd a végén megtárgyalja a bizottság a csapatvezetőkkel együtt !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva