Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
991128
Üdvözöljük Vendég    

Átigazolás és leigazolás problémák

A Bizottság döntése !

TISZTELT LIGA TAGOK !

 

Az Ábrahám által felhozott témában, hogy hány játékos ment a Kakasokhoz és az Ilyés, Tarcsi és Balla ügyében, hogy a Hsc Farm csapatában játszottak a bizottság döntése és annak levezetése a következő :

 

 

-        Varga Andrást, volt Marmipal játékosát leigazolta elsőként a CrazyMotors csapata, amielőtt indult volna a bajnokság, mivelhogy a Marmipal csapata nem szándékozott indulni a 2011-12-es szezonban, de bizonyos okoknál fogva a Crazy sem indult így Vargát ezek után leigazolta az utolsó pillanatba belépett CsíkiKakasok együttese !

-        A Kakasok is csak utólag, a bajnokság kezdete után tudták meg, hogy végülis Varga nem játszik egyik csapatban sem, ezért döntöttek úgy, hogy leigazolják magukhoz.

-        Mindezek szerint egyidejűleg nem történt 3 játékos leigazolása a Kakasokhoz, mert Varga leigazolása nem számít direkt átigazolásnak, és a Bizottság megállapította, hogy nem történt semmiféle manőver vagy csalás, így elfogadta az átigazolásokat !

 

 

A Tarcsi, Ilyés és Balla ügyében a Bizottság azt állapította meg és arra a döntésre jutott, hogy nem történt semmi olyan amit nem fogadhatna el a Liga Vezetősége, tulajdonképpen ezen három játékos csak azért vett részt a HSC Farm mérkőzésén, mert annak létszáma nem tette volna lehetővé, hogy pályára léphessen a Kisinyó elleni mérkőzésen és elveszítették volna azt ! Mindez csak a Szeredai hoki ügyében  történt, nem pedig egy magán akció a játékosok részéről !

 

Ezek alapján a Bizottság megállapította és közzé teszi, hogy csak akkor számít ezen felmerülő probléma kihágásnak, ha az adott játékos aktívan a profi liga tagja marad és huzamosabb ideig részt vesz profi mérkőzéseken !

 

Továbbá a Liga Szabályzata azon szabályt szeretné kiemelni erre az esetre és ennek példájára, hogy a 2 éves határidő amit kiszabott, az csak azokra vonatkozik akik folyamatos profi pályafutást folytattak több időn keresztül, akár éveken át és onnan szeretnének átigazolni az EFAJL-ba !

 

A Bizottság minden jogot fenntartva bármikor felülbírálhatja bármelyik szabályt, hogy ha az, az adott esetben megkívánja  !

 

 

  EFAJL BIZOTTSÁGA

  Minden jog fenntartva

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva