Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
991125
Üdvözöljük Vendég    

A Marosparty HT átalakult Gyergyóvá....

Egy picit székelyesen fogalmazva"átalakult Gyergyóvá", azért van, tudtam meg a Gyergyóiak vezetőjétől, L Attilától, hogy az idei szezonra már csak 3-4 Marosi játékos maradt a tavalyi csapatból, így úgy döntöttek, hogy ha már többen vannak a csapatban Gyergyóiak, akkor természetesen saját nevükkel indulnak-neveznek az új szezonba ... Ennek a dolognak kellett pici tárgyalás,szervezkedés, alakítgatás, és ez lett a gyümölcse, hogy végre, amit már vártunk, hogy Gyergyóból is legyen egy csapat aki benevez az Efajl-ba...

Tehát, akkor tulajdonképpen a Marost leváltotta a GyergóiPingvinek csapata. A sorsolás a Berger szerint maradhat, mert itt csak névváltás lett, szóval, ahogyan előbb is szó volt, a Gyergyói többség miatt a csapatban, lett megváltoztatva a név... Sok sikert !

...- egyébként nagyon sok M.Vásárhelyi játékos van még akik tulajdonképpen a gyergyói légiósok miatt lemaradtak a tavalyi szezonban, vagy elmentek, vagy... nem tartanánk rossz ötletnek ha a jövőben neveznének saját csapatukkal, mert igaz egy picit gyengébben lennének a Gyergyóiak nélkül, de adott lesz 2 csoport egy erősebb és egy gyengébb is, de ezt hagyjuk el a következő szezonra, majd meglátjuk(-ják)

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva