Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
991118
Üdvözöljük Vendég    

Végülis, az induló csapatok....+ a bajnokság folyamata.....

Végülis a 3 bejelentkezett csapat közül 2 csapatnak sikerült elfogadnia a Liga Szabályzatát, egy csapat meg úgy döntött, hogy indul az OB II.-ben és jövőre már egységes csapatként majd újra tárgyal a Liga vezetőségével ha szeretne indulni..

A Crazy Motors csapata az utolsó pillanatban visszalépett semilyen magyarázattal nem szolgált. Tudtunk szerint a Liga Szabályzatának megfelelően nem tudott volna indulni elégséges játékossal, csak úgy, hogy ha egyesült volna egy másik csapattal, amit nem engedélyezett a Bizottság.

A Sepsi-Királypingvinek csapata(Dollárpapa szomorúságára) pedig rájött, hogy mégis kell, hogy induljon a bajnokságban, mert ha kevesen is vannak, de annál jobban szeretik a jégkorongot mintsem feladják, így közösen megállapodtak arról, hogy ha nehezen is de végigjátsszák az újabb szezont is, ezért gratulálunk a kitartásukért !!!

 

A bajnokság folyamata

Eddigi tárgyalások után úgy néz ki, hogy a TUR" után elválik a pontok arányában a Liga kétfelé. Ahogyan játszódnak a mérkőzések, haladunk előfelé és még mindig ugyanaz a döntés, hogy a Liga elváljon, akkor úgy is lesz... Minderről időben tájékoztatunk mindenkit, mert, akkor a honlapot is rá kell szabni majd az elválásra...

Sok sikert és kitartást minden játékosnak !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva