Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
991161
Üdvözöljük Vendég    

A Díjkiosztó Gála és egyben a szezonzáró buli

Sikeres szezont zártak az EFAJ Liga csapatai és ennek tiszteletére rendezték a szezonzáró bulit, ahol rengeteg díjjal kiértékelték a legjobb csapatokat, játékosokat, góllövöket, kapusokat meg a legdurvább játékosokat is, de mindezek felett számos különdíj is gazdára talált, mint pl. a legszebb hokysta, a legjobb edző, a legszenvedélyesebb hokista, a legOvecskinebb játékos, és még számos érdekes díj és persze a Liga mottója a Fair Play díj is, amit a Szentimre csapata kapott meg és persze megérdemelten.

A bajnokság egyik legértékesebb díja a VÁNDORKUPA volt, amelyet az Autosport csapata nyert el és mindaddig birtokolhatja ameddig az első helyen végez, de ha más nyeri meg az évi bajnokságot, akkor át kell adnia a nyertes csapatnak és igy megy tovább ez 3 szezonon keresztül, a harmadik szezon végén pedig aki megnyeri a bajnokságot az elviheti végleg a kupát. A következő szezonban ismét útjára indul a következő VÁNDORKUPA-ért folyó küzdelem ugyan ebben a formában !

A díjátadáson ott volt Csíkszereda Polgármestere is Ráduly Róbert és a Sport Klub igazgatója is Horváth László, akik számos díjat adtak át a játékosoknak, beszédet is mondtak és igéretüket tették, hogy fognak segítkezni a Liga további fejlődésében és működésében .

Ha már Fair Playről beszélünk, akkor szinte minden csapat megkaphatná ezt a díjat, mert ami a legfontosabb, hogy végigjátszották az egész bajnokságot becsületesen és kitartóan, nagyon sok esetben akár 7-8 játékossal is egyes csapatok, ami nagyon értékelendő, mert volt olyan eset, amikor a kevés létszám miatt és egy két értékes játékos miatt veszítették el a mérkőzést, de nem számított, mert kellett játszani, ki volt tűzve a mérkőzés időpontja és ha halasztottak volna, akkor felborultak volna a programálások időpontjai más mérkőzéseknek...

Gratulálunk minden csapatnak a részvételéhez, reméljük, hogy jövöre még többen leszünk, több csapattal indulunk, lesz néhány változás is a rendszerben, de majd egy gyűlésben ezt megtárgyaljuk, hogy hogyan tovább...

Ami még az évzáró bulit illeti, nagyon jól sikerült party volt, olyan ötletekkel jöttek a buli után, hogy jó lenne egy ilyen buli minden hónapban, úgyhogy bebizonyosodott, hogy kell a lazítás is a kemény hajtás után... A buli reggel fél 6-ig tartott, de ha a pincérek nem lettek volna kiájulva, akkor bíztos, hogy reggel 8-kor is énekeltek volna még a fiúk a szinpadon vagy mellette.

Páran nem szomorodtak el annyira, hogy vége lett a bulinak, mert a bulit követően elmentek egyik jégkorongozóhoz disznót vágni, lecsi-pecsit enni, meg kolbászt tölteni, ami elhúzódott egészen a nap végéig pontosabban este 10-ig. :-))

Hajrá EFAJL Hajrá Szereda, jövő szezonban találkozunk !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva