Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
991112
Üdvözöljük Vendég    

Eldőlt a bajnokság sorrendje !

Győzött a Marosparty HT .........

Április negyedikén este, a bajnokság bonyolult végét megoldotta a Maros együttese legyőzve az Ezüstfenyő csapatát, igy nem kell megvárni a holnapi Crazy - Zsögöd ütközetet ahhoz, hogy eldőljön a III. hely, mert ma megoldódott !

    Az Ezüstfenyő nagyon keményen harcolt, mindjárt az elején Zsiráf megnyitotta az eredményt, de a Marosiak elég hamar válaszoltak Lázár találtával, és ugyancsak Lázár nemsokára kilótte a jobb felsőt, amit Albu nem láthatott mert takarásban volt és ezzel át is vették a marosiak a vezetést 2-1-es arányban, de nemsokára Zsiráf, az Ezüstfenyő játékosa újra a hálóba talált, Ő is második golával, egy Time Out-ot követő jól kidolgozott akcióból, de a Marosiakat ez sem tántorította meg és B. Otto a marosiak gyergyói tapasztalt légiósa beállította a végeredményt gólával, ami időben érkezett a vége előtt 1 perccel, mert ha büntetőkre jutott volna a két csapat, akkor már már szerencseként lehetett volna visszaemlékezni a nyerésre, mert a büntetők nem mindig a várt eredményt teremtik meg amit a csapatok szeretnének... még megemlítenénk azt is, hogy az  Ezüstfenyő kapusa emlékezetest remekelt a mérkőzés folyamán védéseivel...

Nagyon jó mérkőzés volt, kevés szabálytalansággal, szándékos szabálytalanság nem is volt, mindkét csapat kiegyensúlyozottan kapkodás nélkül okosan játszott, de a Marosiaknak most picit jobban sikerült, egyszóval a hokival volt elfoglalva mindkét csapat, Gratula mindkét csapatnak !

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva