Erdélyi Független Amatőr Jégkorong Liga • Transilvanian Independent Amateur Icehockey League

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogatók száma
984406
Üdvözöljük Vendég    

2016/17-es Évad, indulás, szabályok(új)

az alábbi dolgok a 2016/17 évadra vontkoznak

Az idei évadban a következő csapatok jeleztek vissza, hogy indulnak a bajnokságban :

   1   Autosport

   2   Küküllő

   3   Királypingvinek

   4   ProHoki

   5   Szentimre

   6   Kakasok

   7   Golden

   8   Fortunato

   9   Stage

 10   Gyergyó

 

-  Idén  10 csapat lesz, -tur, -retur lesz, ami 9+9 = 18 mérkőzést

   jelent minden csapatnak

-  A Bajnokság , október 17.-étől indul.

-  Első fázis, a -tur december18-án jár le, ezután lesz egy szünet az ünnepekre,

   január 9.-étől folytatódik a -retur és tart március 12.-éig....

- Most is mint az elmúlt évadokban, fontos lesz a mérkőzések lejátszása az adott héten, amikorra ki van írva a mérkőzés, ne halasszon mérkőzést senki azért, hogy esetleg hiányzik 1-2-3 játékosa valamilyen okból, ne ez legyen a lényeg, ne a taktikázás legyen a lényeg, hanem a játék és a szórakozás....

- Amely csapat nem tartja be a szabályokat, nem követi a bajnokság folyamatát, lényegét akkor elveszíthet mérkőzéseket 0-5 arányban és nem lehet felebezni, ezt már tudjuk...

- Fontos hogy ne verekedjetek, ne balhézzatok, mert a "zöldasztal" mellől is el lesz döntve a mérkőzés végkimenetele és lehet ha nem annak a csapatnak a javára döntődik el amely azt gondolná, hogy Neki van igaza...

- Most is büntetve lesznek a verekedések, akár a kezdeményezések is, a bírók verbális bántása is, egyszóval a bíróknak hatalmukba fog állni, hogy bármely szabálytalankodó játékost az öltözőbe küldhessék arra a mérkőzésre és ha súlyosabb a dolog, akkor kaphat a szabálytalankodó akár ezt követően több mérkőzést is...

- Ha bárki hozzáüt, vagy megpróbál akár a bíróhoz ütni, azt teljes évadra letiltjuk !

- Komoly verekedés, több ütést mérve egy másik játékosra, az is büntetődik minimum 3-5 mérkőzéssel, akár fél évad eltiltás, akár teljes évad eltiltás ! Nem érdekelnek a kifogások, nem érdekel semmi, a legfontosabb, hogy vigyázzunk egymás testi épségére, szórakozásképp játszodjunk, mert nem pénzért játszunk hanem a pénzünkre ! (itt megemlíteném a Löpi incidenst : A kibékülés fontos, de nem törlődik a büntetés ! )

 - Senki mással nem fogok tárgyalni csak a bírókkal, az ők elmondásuk és véleményük szerint fogok dönteni, nem a játékosok szerint, mert szerre szerre mindenkinek igaza lehet, de a bíró tudja eldönteni, hogy mi az igaz igazából !

Mindenkinek a megértését kérem, megkérlek játszatok korrektül, a játék legyen a fontos !

 - Ha valaki nem akar elmenni más jegére, azt szeretné, hogy saját jegén játszódjon a mérkőzés, de az ellenfél csapata nem egyezik bele, mert az adott mérkőzés az Ő jégidejére van kitűzve, az Ő otthonába(pl:Sepsi), ebben az esetben ha nem tud kiegyezni a két csapatvezető, akkor az a csapat nyeri a mérkőzést amely a meghívó !   Ugyan ide tartozik az is, hogy ha valamely csapat nem akar játszani egy másik csapat ellen, az megteheti, de a mérkőzést elveszíti 0-5 arányban ! (nagyon egyszerű !)

 

*** -  A pattintott(golf)lövés a 2016/17-es  évadban  engedélyezett !    

- Feltételek ! :

1. 

- Abban az esetben, ha mindkét csapat közös megegyezéssel  a NEM mellett dönt, akkor egyértelműen azon a mérkőzésen NEM lehet golf(pattintott) lövést alkalmazni.

2.

- Ha viszont a két csapatból az egyik csapat az IGEN mellett dönt, akkor egyértelműen azon a mérkőzésen a golf(pattintott) lövés ENGEDÉLYEZETT !

Ezen szabály csak az idei évadban !

 

 - Megkérlek, hogy a mérkőzést előtt úgy egyezkedjen 2 csapat, hogy a végére ne legyenek eltérő nézetek a mérkőzés előtt megegyezettekhez képest ! A bíró itt is kell tudjon a dolgokról, a megegyezésekről, hogy tudjon dönteni a végén, ha nézeteltérések adódnak !

 - A 2016/17-es évad bajnokságának első mérkőzéseit max. 10 napon belül feltöltöm a "Bajnokság" link alá !

 - A  le-és -át igazolásokat szeptember 30-ig fogadom el, utána csak december 19 és január 6 között lehet le- és át- igazolni ! A többi ehhez tartozó dolog benne van a "Szabályzat"ban !

 

   - Jó lenne a "Páros-"Páratlan válogatott mérkőzést a végére (All Stars) és az évadzáró ünnepélyt is megszervezni, mert jól jön a végén a történtekre egyet enni-inni , kibékülni :)

Copyright © 2010 - 2016, minden jog fenntartva